ظرفیت کنسرت ارکستر موسیقی فراق در سانس اول به دلیل استقبال زیاد هنردوستان عزیز به اتمام رسید.
از همین رو، روز جمعه مورخ 28 دی ماه ساعت 19 در سالن استاد سیروس صابر واقع در اداره کل فرهنگ و ارشاد استان البرز، شاهد هنرنمایی ارکستر موسیقی فراق به سرپرستی استاد حمیدرضا جوان در سانس دوم خواهیم بود. منتظر حضور پرمهرتان هستیم. شما میتوانید برای تهیه بلیط به سایت زیر مراجعه نمایید.
https://www.musicticket.ir/
روز جمعه مورخ 28 دی ماه ساعت 16 در سالن استاد سیروس صابر واقع در اداره کل فرهنگ و ارشاد استان البرز، شاهد هنرنمایی ارکستر موسیقی فراق به سرپرستی استاد حمیدرضا جوان خواهیم بود. منتظر حضور پرمهرتان هستیم. شما میتوانید برای تهیه بلیط به سایت زیر مراجعه نمایید.
https://www.musicticket.ir/
روز جمعه مورخ 23 آذرماه سال یکهزار و چهارصد و سه ساعت 19:30 در محل سالن استاد سیروس صابر واقع در اداره کل فرهنگ و ارشاد استان البرز شاهد هنرنمایی اعضاء ارکستر ایرانی آوا به سرپرستی استاد وحید سلیمانی نژاد خواهیم بود.
در این کنسرت همانطور که از نام ان پیداست قطعاتی از گنجینه موسیقی ایرانی از دوران قاجار تا زمان معاصر اجرا خواهد شد. شما را به دیدن این اجرای زیبا و بیاد ماندنی دعوت میکنیم.
روز جمعه مورخ 23 آذر ماه 1403، ارکستر فلوت آوا به سرپرستی سرکارخانم استاد زویا افسری نتیجه تمرینات و آموزشهای خود را به نمایش خواهند گذاشت که مطمئن هستیم نغمات دلنشین آنها شما را بسیار محظوظ خواهد نمود و همچنین در این شب شاهد اجرای آنسامبل هنرجویان چلو به سرپرستی سرکارخانم سهیلا عظیمیان خواهیم بود. حضور پرمهر شما سبب دلگرمی عزیزانمان خواهد شد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس بگیرید.
۰۲۶_۳۲۷۱۴۱۸۲
۰۲۶_۳۲۷۱۸۷۷۹
روز جمعه 23 آذر ماه 1403 ساعت 18در سالن استاد سیروس صابر شاهد هنرنمایی اعضاء آنسامبل آوا به سرپرستی استاد میلاد عزیری خواهیم بود.
در این کنسرت همچنین ارکستر فلوت آوا به سرپرستی سرکارخانم استاد زویا افسری نیز نتیجه تمرینات و آموزشهای خود را به نمایش خواهند گذاشت که مطمئن هستیم نغمات دلنشین آنها شما را بسیار محظوظ خواهد نمود. و بالاخره در این شب شاهد اجرای آنسامبل هنرجویان چلو به سرپرستی سرکارخانم سهیلا عظیمیان خواهیم بود.
منتظر حضور گرم شما هستیم.
معرفی دورهی درک و دریافت موسیقی
درک و دریافت موسیقی، یا Music Appreciation جنبهای از آموزش موسیقی است که در آن سعی میکنیم با تمرکز بر مفاهیمِ بنیادیِ موسیقایی و همچنین عناصر اجتماعی و فرهنگی، پروسهی خلقِ یک اثر موسیقایی را بهتر بفهمیم. دورههای آموزشی با این نگرش بیشتر روی موسیقی کلاسیک تمرکز کردهاند، که یکی از شناختهشدهترین منابع ترجمهشده به زبان فارسی در این حوزه، کتاب راجر کیمیین با همین عنوان است. اما ما در دورهی پیشِ رو سعی میکنیم از دلِ جریانِ فرهنگِ شنیداریای که درونش هستیم، از آثار موسیقاییای که روزانه در خیابانها میشنویم شروع کنیم، جوانب مختلفشان را بهتر درک کنیم و ذرهذره به موسیقیهایی که برایمان کمتر آشنا هستند ورود کنیم و بتوانیم از آنها نیز لذت ببریم. در این دوره مبانی تئوری موسیقی، سازشناسی و مختصری از فرمهای موسیقایی ارائه داده خواهد شد و سپس به سراغ ژانرهای مختلفی از جمله راک، متال، جز، R&B، پاپ، هیپهاپ، موسیقی دستگاهی ایرانی و موسیقی کلاسیک خواهیم رفت. در این دوره سراسر با شنیدن آثار مختلف سر و کار داریم و علاوهبر تشخیص ژانر آنها، مهمترین عناصر و تکنیکهای موسیقایی استفاده شده در هر اثر و راههای مختلف برای ارتباط برقرارکردن و لذتبردن از هرکدام را از دلِ فرایندِ شنیدنشان پیدا خواهیم کرد. در نتیجه، در کنار محتواهای آموزشی، به آرشیوی از موسیقیهای متنوعِ دستهبندیشده دسترسی خواهیم یافت.